Geweldige Fundag BWCBW

Afgelopen zaterdag, 15 augustus, hield de Belgische Whippet Club zijn fundag bij de renbaan in Beringen.

Al vroeg in de ochtend stond Bernard samen met Rossi voor de deur. Om 06:00 uur in de auto in de richting van Beringen.

Het zou de dag worden van de ontgroening van verschillende pups van het Fire nest op de renbaan. Eindelijk een klein stukje achter de haas aan.

Het weer was tot een uur of 14:00 uur super. Helaas kwam er toen wat regen uit de lucht. In de ochtend was er de mogelijkheid om op de renbaan te rennen. Zoe en Indi hadden er geen zin in. Wat is dat voor motortje over de baan. Dat kennen wij niet. Wij kennen alleen een sleephaas Diesel daarin tegen snapte het spelletje heel goed en liep keurig achter de haas aan. Diesel kom uit ons Sparkle nest.

Op het laatst kwamen de kleine rechte stukjes. Ayla, Rossi, Marley en Fenna, allen uit het Fire nest mochten achter de haas aan. Wat deden ze het goed. Geweldig om te zien. Op het laatst mocht Noel er ook achteraan. Noel komt net als Diesel uit het Sparkle nest.

Net na de middag kwamen er nog meer Fire pups. Oscar en Collette kwamen ook langs. Toen er inmiddels 6 Fire pups aanwezig waren kregen wij de uitnodiging om deel te nemen aan de ringtraining. Een ringtraining met 6 Fire pups. Heerlijk om als fokker mee te maken.

Het was een gezellige dag met een geweldig weerzien van de verschillende pups.

Van alle foto's en filmpjes hebben wij 1 filmpje gemaakt welke
u hier kunt bekijken

Terug