Opgroeien gaat snel...

Inmiddels zijn de pups alweer vijf weken oud en dus tijd voor een nieuwsupdate. Aanstaande vrijdag zal de chipper komen en worden de namen aan de pups gegeven.

Omdat de reu Kon Ardore heet, wat min of meer "vol van vuur" betekend was de keuze niet erg moeilijk. Hierdoor was het thema "fire" snel gevonden.

Voor de reutjes zijn de namen:
Fu Ja Shen Fireball en Fu Ja Shen Full of Fire.

Voor de teefjes zijn de namen:
Fu Ja Shen Bonfire, Fu Ja Shen Fantastic Fireworks, Fu Ja Shen Hot Spot, Fu Ja Shen Blaze of Glory, Fu Ja Shen Firebomb, Fu Ja Shen Firefly en Fu Ja Shen Smokey Eyes.

De pups zijn ook de afgelopen twee weken weer flink gegroeid en af en toe worden we getrakteerd op een speelkwartiertje waarbij er lustig op los gespeeld wordt. Behalve het vleesvoer hebben de pups ook kennisgemaakt met de brokjes en ook die verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook hebben sommige pups een uitweg gevonden en komen door het hekje ons soms tegemoet. De voorraad speelgoed is aardig uitgebreid en de piep en rammelspeeltjes zijn erg in trek.

Aankomende week zal het echt tijd zijn om eens naar buiten te gaan en de weide wereld eens iets meer te gaan verkennen. De eerste enting zal ook snel volgen en er zijn al uitstapjes gepland.
Kortom de echte socialisatie kan nu gaan beginnen!

Terug