Hello world!

Nu de eerste drie weken om zijn, is er al veel gebeurt.
De pups hebben allemaal de oogjes en oortjes open.
Een hele nieuwe stap in de ontwikkeling van de kleine pups.
Als je kan zien en horen, kun je ook je moeder volgen...
De eerste stapjes zijn gezet, wel met vallen en op staan.
Dit is echt een lust voor het oog om te bekijken. Zeker als een goede en fanatieke poging een koprol wordt door het evenwichtsverlies.

Omdat de pups het lopen onder controle proberen te krijgen is ook de toiletbak weer tevoorschijn gekomen. We blijven ons verbazen over het gemak en de snelheid waarmee pups door lijken te hebben wat de bedoeling hiervan is. Er zijn er al een aantal die naar de bak gaan om hun behoeften te doen. Deze staat nu nog tegen de werpkist aan, maar als de pups mobieler worden zal hij steeds een klein stukje opschuiven. De eerste stapjes richting zindelijkheid zijn gezet.

Inmiddels vragen de pups ook vaker om eten of melk van Zoë. Een goed moment om ook te starten met het voeren van kleine vleesballetjes. Dit was afgelopen week. Eerst even ruiken, maar als heel snel proeven en.... eten, want oh wat is dat lekker!
De schaal met vlees is daarom ook deze week geïntroduceerd en een groot succes. Dit is ook te zien in de gewichten van de pups. Ze zijn allen ruim boven de kilo en gaan rap richting de anderhalve kilo. We hopen dat u van de foto's van de afgelopen week zult genieten.

Terug