Twee maal 3e prijs tijdens de Nationale Klassieke

Twee maal 3e prijs tijdens de Nationale Klassieke Op het terrein van de WvCNL vind tijdens het Pinksterweekend altijd de Nationale Klassieke Pinkstercoursing plaats.

Afgelopen vrijdag zijn wij met zijn allen naar Leek gegaan. Daar hebben we samen met de honden gekampeerd in onze nieuwe tent.

Op zondag was dan eindelijk de coursing. Haiko, Feroz en Indi namen alle drie deel aan de coursing.

Naar een fantastisch weekend met geweldige courses, waarvan zowel wij als de honden erg hebben genoten, volgde aan het einde van de dag de prijs uitreiking.

Indi behaalde met 357 punten de 3de plaats bij de Whippet teven en mocht een beker en een lekkere zak hondenbrokken in ontvangst nemen!

Feroz behaalde eveneens een 3de plaats. Met 347 punten was hij 3de bij de Whippet reuen. Ook voor Feroz was er een beker en een zak hondenbrokken. Haiko viel net buiten het podium en volgde op de 4de plaats met 345 punten.

Jane, de zus van Indi, behaalde de 1e plaats bij de Whippet teven. Omdat zij het meeste aantal punten had behaald, van alle rassen, mocht zij ook de prijs voor beste windhond van de dag in ontvangst nemen! Wij willen Gineke en Alfred Nijkamp feliciteren met het behalen van dit mooie resultaat.

Terug