Fantastische JHVD 2014 in Heteren

Fantastische JHVD 2014 in HeterenZondag 21 september was de eerste Jonge Honden Veteranen Dag van rasgroep 10 in Heteren.

Wij hadden alle nieuwe puppy eigenaren benadert met de vraag of zij ook wilden komen. Zo konden we direct zien hoe het met alle pups van het sparkle nest was en konden alle pups gekeurd worden tijdens de JHVD.

Uiteindelijk waren er 4 pups aanwezig. De andere 3 waren afwezig omdat hun baasjes nog lekker aan het genieten waren van hun vakanties.

Het was een gezellig weer zien met de nieuwe eigenaren. Daarnaast was het super om te zien hoe de pups inmiddels waren uitgegroeid tot echte Whippets.

Als eerste waren de reuen aan de beurt.

Flip, Kris en Diesel stonden met zijn drieën in de zelfde klasse, 6 t/m 9 maanden.

Flip werd voorgebracht door Tjalien, Kris door Henry en Diesel door Sandra.

Na de rondjes door de ring en het op tafel staan werden de reuen geplaatst. Flip werd al 1ste geplaatst en Kris werd tweede. Diesel werd helaas niet geplaatst.

Na de pauze was het de beurt aan de teven. Tika werd tweede in haar klasse, 6 t/m 9 maanden.

Onze eigen Zoe mocht ook nog mee doen. Tjalien bracht haar voor in de klasse 18 t/m 24 maanden. Zoe werd hierin tweede achter haar zusje Nika.

Hierna begon het wachten want er zou ook een kind hond show zijn. Amelie had zich hier voor opgegeven. Zo was er helemaal vol van en was druk aan het oefenen. Het ging super. Toen ze uiteindelijk de ring in mocht had Tika er niet meer zoveel zin in en was ze een beetje lastig. Maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen vond dat ze het keurig gedaan had en werd ze gedeeltelijk 2de.

Al met al een leuke gezellige dag met mooie resultaten.

foto's JHVD

Alle resultaten van de JHVD 2014 zijn te zien op windhonden.info

Terug