De puppen vliegen uit...

De laatste twee weken zijn omgevlogen, daarbij is helaas ook de tijd aangebroken dat de pups het nest mogen verlaten. Voor ons niet erg gemakkelijk, maar in ons achterhoofd is altijd de gedachte dat de pups wel toe zijn aan meer uitdagingen.

De socialisatie is in volle gang zo hebben ze de afgelopen weken verschillende nieuwe dingen ontdekt. We zijn met zijn allen op visite geweest, wat een enorm feest was! En afgezien van de normale huis en straat geluiden, hebben de pups tijdens het buitenspelen onder andere een straaljager en helikopters over horen vliegen. Ook een aantal onweersbuien zijn de pups als ervaring rijker. De werpkist heeft de puppyren verlaten en hiervoor in de plaats zijn een paar lekkere mandjes gekomen. De laatste week stond er zomaar ineens ook een bench in de ren, dit natuurlijk om de pups hier vast aan te laten wennen en dit gaat best heel goed. De komende week zullen we de puppyren gaan afbreken en zullen de pups in huis moeten gaan gewennen. De pups die vandaag al zijn uitgevlogen gaan dat immers ook doen.

nog%20allemaal%20samen.jpg

De foto hiernaast is de laatste foto van alle pups samen in de grote mand. Het zal best weer even wennen zijn, maar we zijn erg blij met de nieuwe baasjes die onze pups een warm mandje willen geven.

Terug