De wereld buiten het nest verkennen!

whippet%20pup%2C%20heerlijke%20taart.jpg

De eerste vier weken zijn vandaag alweer om en de pups leren erg snel. Inmiddels kan het grut aardig lopen en worden er soms hilarische sprongen gemaakt! Het echte spelen is begonnen. Het speelkwartier wordt telkens luid aangekondigd en daarna gaat het los. De pups stoeien erop los met elkaar en vinden de speeltjes ook erg leuk om eens goed te onderzoeken.

Natuurlijk is er, ongeveer een week geleden, ook een start gemaakt met het voeren van vlees. Meerdere keren per dag eten de pups al heel wat vers vlees en dit werpt zijn vruchten af want de groei gaat nu nog veel harder. Je ziet ze bijna groeien. Zo konden ze vorige week bijna allen nog tussen de spijlen van de puppypanelen doorkruipen. Nu lukt dit alleen de kleinste nog, maar wel met moeite!


Ook de zindelijkheidstraining is in volle gang. Eerst stonden de toiletjes vlak naast de werpkist, maar nu worden ze steeds ietsje verder hiervan verwijderd. Met verwondering kijk ik toe hoe goed dit de pups afgaat. In de werpkist wordt nauwelijks nog een plasje gedaan, laat staan een hoopje. Bayka ruimt nog steeds veel op, wat mij natuurlijk weer een hoop werk bespaard. Dit neemt natuurlijk niet weg dat er elke dag even een grondige schoonmaak wordt gehouden.

U zult zich misschien afvragen waarom deze foto hierbij is geplaatst. Inmiddels is er natuurlijk ook puppy-kraam-bezoek geweest, die deze overheerlijke taart meebrachten. Nou hij was heel lekker, dus erg bedankt Ivo & Martine!

Terug