Zoë Best Puppy in Show!!!

Zoë Best Puppy in Show!!!Op zaterdag 20 april 2013 mocht Shiny Sensation's Beautifull Day (multi. ch. Supeta's Ziggylicious x Shiny Sensation's Mary Poppins), onze Zoë mee met Margreet Veenstra (Shiny Sensation's Whippets) naar de Show in Ostercappeln (Duitsland). Dit was natuurlijk erg spannend want Zoë is nog maar net 6 maanden oud en kon voor het eerst meedoen in de puppyklasse.

zo%C3%AB%20ostercappeln.jpgOmdat ik zelf niet mee kon gaan, was ik best zenuwachtig hoe het allemaal zou gaan verlopen met Zoë. Aan het eind van de middag hoorde ik dat Zoë "Best Puppy in Show" was geworden! Helemaal te gek natuurlijk want dit was echt een super verrassing voor ons! Bij deze willen we Margreet dan ook erg bedanken voor het voorbrengen en de goede zorgen.

We zijn zelf op zaterdag met Feroz, Haiko en Indi naar de Tulpencoursing in Spaarnwoude gegaan. Hier hebben we een mooie dag gehad. Gelukkig geen regen maar wel een erg koude wind. De whippets hebben het ook erg naar hun zin gehad. Met ons mee ging ook Fiona (Shiny Sensation's Mary Poppins), de moeder van Zoë en haar baasje Eric Valkenburg. Aan het eind van de dag bleek dat Fiona erg mooie en goede coursen had gelopen en op de tweede plaats was geëindigd! Dit was voor de tweede maal op een internationale coursing wedstrijd, binnen 8 dagen! We zijn erg trots op haar.

Al met al dus een super leuke dag, om nog eens te herhalen wat ons betreft!

Terug