Zoë 2e in babyklasse op Kampioensclubmatch

DSCF5820.JPG

Zoë 2e in babyklasse Kampioensclubmatch van de Nederlandse Whippetclub te Zutphen!

Op zaterdag 23 februari 2013 zijn we naar de KCM in Zutphen gegaan. We gingen dit keer niet met zijn allen. Alana was bij haar opa en oma en de twee meiden Indi en Zoë gingen met ons mee.

De sfeer was erg goed en het was 's morgens lekker warm in de hal dus Indi en Zoë hadden het best naar hun zin. Ook in de bench ligt dat toch best lekker zo warm tegen elkaar.

Nadat de whippet reuen waren geweest was het de beurt voor Zoë. Ze werd door Margreet Veenstra begeleid. Natuurlijk is het nog maar een pup en waren we blij verrast met het feit dat het op tafel oefenen toch een beetje had geholpen. Ze ging netjes met Margreet mee die haar overigens wel erg aan het verwennen was! Tot onze grote verbazing werd ze 2e geplaatst, met een hele mooie "veelbelovend" op haar keurverslag!

Natuurlijk was het voor de twee een lekker dagje uit waarbij even snuffelen aan de andere whippets natuurlijk erg in de smaak valt. 'Zoë zag en speelde ook nog even met haar mooie zusje Nika, die overigens vlak achter haar op een 3e plaats kwam!

Terug