Indi 3de op Int. ZilverenTulp Coursing

Indi 3de op Int. ZilverenTulp CoursingOp zaterdag 21 april organiseerde de WRA de Internationale Zilveren Tulp Coursing.

Op het evenementen terrein van Spaarnwoude was een mooi parcours uitgelegd. Ook deze keer verdween de haas op een heuvel.

In de allereerste course was het al zo ver. Indi liep samen met haar zus Jane. De dames gingen direct tegen aan. Ze liepen mooi gelijk op. Jane was zo enthousiast dat ze 2 x over de kop vloog. Indi bleef gewoon doorlopen en dook voor de eerste keer boven op de haas. Toen Jane de haas ook wilde pakken begon ze zelf te grommen :-)

Course 1 was goed voor 245 punten. In de tussenstand stond Indi 1ste.

In de 2de course liep indi samen met de andere teef welke 245 punten had behaald. Het parcours was omgedraaid. De haas liep nu direct de heuvel op.

Indi ging weer als een speer van start, ze vloog achter de haas aan, de heuvel op. Haar tegenstander verloor helaas de haas uit het oog en was de haas kwijt. Hierdoor liep Indi alleen achter de haas aan. Ze bleef er keurig achteraan rennen. Op het einde dook ze wederom boven op het haas.

Bij het wachten op de prijsuitreiking was Indi in een flirt bui. Ze maakte menig reutje gek. Vooral Rico viel voor de charmes van Indi.
DSCF4266.JPG

Bij de prijsuitreiking bleek dat Indi een keurige 3de plaats, van de 24 whippet teven, behaald had. Wij zijn super trots op deze prestatie.


Haiko en Feroz deden mee bij de whippet reuen. Feroz heeft geweldig gelopen maar kwam uiteindelijk 3 puntjes te kort voor het podium. Haiko heeft de dag van zijn leven gehad, hij liep zijn eigen parcours :-)

Terug