Int. Chocolade coursing te Axel

Int. Chocolade coursing te AxelGisteren en vandaag organiseerde OWRV t'Haasje de Internationale Chocolade coursing.

Onze wekker ging om 05:00 uur. Snel het bed uit om de honden pannenkoeken te voeren. Om vervolgens 2 uur en 15 minuten in de auto te zitten.

Aangekomen in Axel bleek dat er een geweldige opkomst was. 25 whippet reuen en 25 whippet teven.

Haiko was de eerste die mocht coursen. Hij courste samen met oud Nederlands kampioen Johnny Walker. Samen maakten ze er een leuke cours van, maar wat kunnen die twee toch goed denken :-(

Feroz liep tegen een Duitse tegenstander. Feroz liep de sterren van de hemel, je zou denken dat hij geen winterslaap heeft gehouden.

Indi liep tegen samen met de oud Nederlands kampioen, het was een mooie course en ze kon goed meekomen.

Tussen de middag bleek dat Haiko en Feroz het fantastisch hadden gedaan, beiden hadden ze een punten totaal van 250. Hiermee stonden ze samen, met Dust on the Moon, op een gedeelde 2de plaats.

Indi stond op plaats 5 t/m 8.

In de tweede omloop mocht Feroz samen met Dust on the Moon, wederom een Duitse tegenstander, de winnaar van 2011. Ze waren erg aan elkaar gewaagd. Ze maakten er een mooie course van. Feroz liep alleen niet meer zo snel als hij ochtends had gedaan.

Haiko liep samen met de Nederlands kampioen Beau. Beiden gaan ze zo hard, alleen Haiko ging weer verder met zijn denk sport, hij stak het eerste gedeelte rechtover om zo bijna voor de haas uit te lopen :-(

Indi ging wel gewoon verder waar ze gebleven was. Rustig naar de startplaats om vervolgens bij het startsein eerst de lucht in te springen. Indi liep een keurige cours, al keffende liep ze de cours uit.

Om 16:00 was de prijsuitreiking. Zowel bij de reuen als bij de teven werden de beste 6 geplaatst.

Bij de teven behaalde Indi een keurig 5de plaats. Daarnaast haalde haar zus en moeder de 1ste en 2de plaats.

Bij de reuen werden Haiko en Feroz nr 11 en 12.

Al met al een leuke en gezellige dag met een mooi resultaat.
axel%20indi.jpg

Terug