3 x prijs bij de Internationale Grand Prix Coursin

Op zaterdag, 01 oktober 2011, organiseerde de WRA hun internationale coursing op het evenementen terrein te Spaarnwoude.

Ditmaal namen wij deel met 4 honden. Wij hadden namelijk een logee, Bayka het teefje van Bert en Geke Piest.

Bij de inschrijving was het even schrikken, Indi stond niet op de lijst van de dierenarts. Gelukkig kon ze gewoon mee doen.

Bij de Whippet teven waren er 13 teefjes ingeschreven. Indi liep in de eerste omloop een mooie course, echter ging het op een gegeven moment mis. Haar tegenstander liep haar in de flank, het gevolg een duikeling en even stil staan om vervolgens weer achter de haas aan te gaan. Het was erg schrikken en Tjalien is direct met Indi naar de dierenarts gegaan. Na controle bleek dat alles mee viel en dat Indi lekker lang moest uitlopen, om zo te voorkomen dat de spieren stijf zouden worden.

Bayka had inmiddels ook haar eerste omloop gelopen. Wij waren erg trots want Bayka heeft in de gehele omloop niet aan haar muilkorf gezeten.

Bij de Whippet reuen waren er 14 reuen ingeschreven. Haiko mocht in de eerste omloop samen met de mooie Koseilata's Dust On the Moon lopen. Het was een geweldige course om te zien.

Feroz was net zoals altijd erg enthousiast, hij schreeuwde het uit. Tijdens zijn eerste omloop liep hij geweldig, en hij bleef maar schreeuwen.

In de tweede omloop liepen de beiden dames met elkaar. Ze hadden namelijk beiden 165 punten gekregen. Het was een leuke course om te zien.

Haiko liep samen met de reu van Leo Hendriks. Wij worden echt elke course aan elkaar gekoppeld :-)

Feroz liep in de 2de omloop iets minder, hij schreeuwde harder dan dat hij liep.

Om 17:30 uur begon de prijsuitreiking. Zowel bij de Whippet teven als reuen werden de 6 besten geplaatst.

Bij de Whippet teven werd Indi 4e en Bayka 5e!!!
Bij de Whippet reuen werd Haiko 4e.

Feroz heeft met veel plezier gecourst en wij en de honden hebben genoten van deze dag en het mooie weer!

Terug